Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για την εφαρμογή Google Pay

*
Τέλος εποχής για την εφαρμογή Google Pay, όπως ανακοίνωσε η Google. Μέσα από ένα blog post, η αμερικανική εταιρεία σημείωσε ότι η standalone έκδοση του Google Pay δεν θα είναι διαθέσιμη μετά τις 4 Ιουνίου του 2024 και οι χρήστες που την αξιοποιούν ακόμη θα πρέπει να μεταπηδήσουν στο Google Wallet.

Με την απόσυρση της εφαρμογής, θα σταματήσουν οι πληρωμές P2P, οι προσφορές και θα πρέπει να μεταφερθεί το υπόλοιπ. Το app θα παραμείνει ενεργό σε άλλες αγορές, όπως αυτές της Ινδίας και της Σιγκαπούρης.


Η Google σημείωσε ότι το Google Pay χρησιμοποιήθηκε από εκατομμύρια πελατών σε πάνω από 180 χώρες. Οι χρήστες στις χώρες που επηρρεάζονται θα πρέπει να μεταφέρουν το υπόλοιπό τους πριν τις 4 Ιουνίου σε τραπεζικό λογαριασμό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*