Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος στα Google Podcasts, ήρθε η ώρα του YouTube Music

*
Από τις αρχές του επόμενου χρόνου δίνεται τέλος στα Google Podcasts. Το πλάνο της Google είναι να συνεχίσει μεν να προσφέρει πρόσβαση σε podcasts, όμως μέσω του YouTube. Η αλλαγή δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς τον περασμένο Απρίλιο η Google έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες της στις Η.Π.Α. να ακούνε podcasts μέσω του YouTube Music δίχως να πληρώνουν για συνδρομή. Η ακρόαση μπορεί να γίνει ακόμα και offline, είτε στο παρασκήνιο με υποστήριξη για εναλλαγή ανάμεσα στην οπτική και την ηχητική έκδοση του YouTube Music. Τότε ήταν που το YouTube ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει πρόσβαση σε podcasts για όλους πριν το τέλος του 2023.

"Κοιτάζοντας προς το 2024, θα αυξήσουμε την επένδυσή μας στην εμπειρία podcast στο YouTube Music — καθιστώντας το έναν συνολικά καλύτερο προορισμό για ακροατές και podcasters με δυνατότητες μόνο για την κοινότητα του YouTube και την εναλλαγή ήχου/ εικόνας", γράφει το YouTube σε μια ανάρτηση ιστολογίου. "Αργότερα το 2024, ως μέρος αυτής της διαδικασίας, θα διακόψουμε το Google Podcasts".


Επιπλέον, το YouTube θα βοηθήσει τη μετάβαση από τα Google Podcasts YouTube Music παρέχοντας ένα απλό εργαλείο και τη δυνατότητα προσθήκης podcast RSS στη βιβλιοθήκη του YouTube Music. Οι χρήστες θα κατεβάσουν ένα αρχείο OPML με τις συνδρομές τους σε εκπομπές, που θα τους επιτρέπει να το ανεβάζουν στις πλατφόρμες της αρεσκείας τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*