Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος στις πληρωμές μέσω iTunes βάζει το Netflix

*
Όσοι πλήρωναν για τη συνδρομή τους στο Netflix μέσω του iTunes τα τελευταία χρόνια, σύντομα θα αποχαιρετίσουν τις χαμηλότερες χρεώσεις. Η εταιρεία video streaming επιβεβαίωσε στο The Verge ότι έχει ξεκινήσει να αφαιρεί την πρόσβαση στο πλάνο πληρωμών μέσω του iTunes. "Οι χρήστες του βασικού πακέτου που χρησιμοποιούσαν το iTunes ως μέθοδο πληρωμής τους, θα πρέπει πλέον να πληρώνουν την εταιρεία απευθείας, χρησιμοποιώντας πιστωτική ήχρεωστική κάρτα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Netflix, Momo Zhao.

To Netflix σταμάτησε να επιτρέπει την εγγραφή νέων συνδρομητών μέσω των εφαρμογών της Apple το 2018, προκειμένου να μην πληρώνει στην τελευταία προμήθεια. Άφησε μόνο όσους είχαν ήδη συνδρομή, οι οποίοι, σιγά σιγά θα πρέπει να επιλέξουν ένα διαφορετικό μονοπάτι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*