Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το Disney Channel και τα Eurosport από τη Vodafone TV Start

*
Η Vodafone ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα της με μια εξέλιξη που αφαιρεί το παιδικό περιεχόμενο του Disney Channel και τα Eurosport από το Vodafone TV Start. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σημειώνει σε μία σύντομη ανακοίνωση «ότι από 09/05/2024 τροποποιείται το περιεχόμενο της υπηρεσίας Vodafone TV Start. Το παιδικό περιεχόμενο (on demand και τα κανάλια Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Cartoonito), καθώς και τα κανάλια Discovery, ID, Animal Planet, Travel Planet, Eurosport1 και Eurosport2 δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο της υπηρεσίας.

Τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα συνεχίσουν να έχουν στη διάθεσή τους περιεχόμενο  HBO, Warner Bros και Viaplay, αποκλειστικές πρεμιέρες, περισσότερα από 25 κανάλια, blockbuster ταινίες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης!


Μπείτε εδώ για την διαχείριση της συνδρομής σας, εάν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας Vodafone TV Start (δεν ισχύει για συνδρομητές που έχουν αποκτήσει πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω αγοράς πακέτου καρτοκινητής CU POPCORN)».

Για την σχετική ενημέρωση, οι συνδρομητές έλαβαν σχετικό SMS στο κινητό τους τηλέφωνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*