Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Lincoln Lawyer: Ερωτικοί μπελάδες για τον Mickey Haller στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Neflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το trailer για το πρώτο μέρος της δεύτερης σεζόν της σειράς The Lincoln Lawyer, που σηματοδοτεί την επιστροφή του συνήγορου υπεράσπισης, Mickey Haller. Ο νέος κύκλος αποτελείται από δέκα επεισόδια, ένα μέρος των οποίων θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου και το άλλο στις 3 Αυγούστου 2023.

Ο Manuel Garcia-Rulfo επιστρέφει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ανορθόδοξου δικηγόρου. Μετά την επίλυση της υπόθεσης δολοφονίας στην πρώτη σεζόν, ο Mickjey Haller είναι πιο διάσημος από ποτέ καθώς κοσμεί τα εξώφυλλα δημοφιλών περιοδικών και εφημερίδων. Βρίσκει συντροφιά στο πρόσωπο της Lisa Trammel (Lana Parrilla), αλλά μετά τη σύλληψή της, ο Mickey πιάνει δουλειά για να ελευθερώσει το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον.


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι: Neve Campbell ως Maggie McPherson, Becki Newton ως Lorna Crane, Jazz Raycole ως Izzy Letts, Angus Sampson ως Cisco, Krista Warner και Ntare Guma Mbaho Mwine.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*