Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Threads: 10 εκατ. εγγραφές σε μόλις 7 ώρες

*
Η νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads που ήρθε να ανταγωνιστεί το Twitter, συγκέντρωσε άμεσα μεγάλο αριθμό χρηστών. Το Threads εμφανίστηκε από την Meta ως παρακλάδι του Instagram και από σήμερα το πρωί είναι διαθέσιμο σε πάνω από 100 χώρες για iOS και Android. Ο Mark Zuckerberg δήλωσε μέσα από το λογαριασμό του πως μέσα σε μόλις 2 ώρες οι εγγραφές άγγιξαν τα 2 εκατομμύρια, σε μόλις 4 τα 5 εκατομμύρια και στις πρώτες 7 ώρες τα 10 εκατομμύρια. Το Threads προσφέρει λειτουργίες αντίστοιχες με του Twitter και έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί πως λόγω των Αρχών Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην Ευρώπη η πλατφόρμα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη και δεν εκτιμάται πως θα γίνει διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη τους επόμενους μήνες, ειδικά από τη στιγμή που το Twitter δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό του σε σχέση με τους χρήστες και τους περιορισμούς που έχει εφαρμόσει για όσους δεν έχουν λογαριασμό και για όσους δεν έχουν το συνδρομητικό πακέτο Twitter Blue.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*