Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Threads: Ενεργοποιείται η δυνατότητα απόκρυψης των posts από Instagram και Facebook

*
Πολλοί χρήστες του Threads λένε ότι πλέον τους έχει δοθεί η δυνατότητα να μην εμφανίζονται τα posts τους στο Instagram και στο Facebook. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πατήσετε στις δυο γραμμές στην πάνω δεξιά γωνία του Threads app και στη συνέχεια Privacy > Suggesting posts on other apps. Εκεί θα βρείτε τις επιλογές για την αποτροπή της εμφάνισης των αναρτήσεών σας στο Instagram ή το Facebook. Σημειώνεται ότι η Meta αργεί λίγο στο να κάνει τις νέες λειτουργίες του Threads διαθέσιμες για όλους, οπότε αν τα παραπάνω δεν εμφανίζονται ακόμα, απλά θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Πριν από λίγο καιρό, το Instagram και το Facebook απόκτησαν ένα “For you on Threads” carousel.

Τα πράγματα για τη νέα εφαρμογή της Meta πάνε πολύ καλά μετά το αναιμικό λανσάρισμα, καθώς έχει πλέον πάνω από 100 εκ. χρήστες, όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg, κατά τη διάκρεια της πρόσφατης ενημέρωσης επενδυτών για τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου.
 
Δημοσίευση από @datadrivenmd
Προβολή στο Threads
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*