Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Threads: Η πλατφόρμα-αντίπαλος του Twitter έρχεται από την Meta συντομότερα απ' ότι περιμέναμε

*
Η Meta ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Twitter, μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Instagram Threads. Θα λανσαριστεί στις 6 Ιουλίου σύμφωνα με καταχώρηση στο App Store, που δείχνει ότι είναι έτοιμη μια έκδοση για συσκευές iPhone. Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες του Play Store εντόπισαν μια πρώιμη έκδοση του app στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Meta πρόσθεσε επίσης ένα teaser για την ημερομηνία κυκλοφορίας στην εφαρμογή του Instagram. Πληκτρολογώντας "threads" στο πλαίσιο αναζήτησης (ή μια σειρά από άλλες λέξεις-κλειδιά), εμφανίζεται ένα ticket icon στη γραμμή αναζήτησης. Πατήστε το και εμφανίζεται ένα περιστρεφόμενο ticket που δείχνει το όνομα χρήστη σας στο Instagram μαζί με μια τοπική ώρα λανσαρίματος, που είναι 17:00 στις 6 Ιουλίου. Το περιστρεφόμενο ticket περιλαμβάνει επίσης έναν κωδικό QR που συνδέεται με το threads.net, φαινομενικά τη διαδικτυακή πύλη της νέας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ θα δείτε ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης που επίσης να "τερματίσει" στις 17:00 στις 6 του τρέχοντος μήνα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*