Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Threads: Το Twitter κατηγορεί τη Meta για αντιγραφή και ετοιμάζεται για μηνύσεις

*
Το Instagram κυκλοφόρησε την καινούργια του εφαρμογή, το Threads, το οποίο αποτελεί τον άμεσο ανταγωνιστή του Twitter. Ο δικηγόρος του Twitter, αλλά και του Elon Musk, Alex Spiro, έστειλε γράμμα στον Mark Zuckerberg, CEO της Meta, κατηγορώντας την εταιρεία του για αντιγραφή.

Όπως ισχυρίζεται ο Spiro, η Meta προσέλαβε πολλούς πρώην developers του Twitter, ώστε να σχεδιάσει το Threads. Γεγονός που θα μπορούσε να ισχύει, ειδικά μετά τις μαζικές απολύσεις που ακολούθησαν της εξαγοράς του Twitter από τον Elon Musk. Ο Spiro συνέχισε λέγοντας πως πολλοί από τους πρώην εργαζομένους του Twitter, εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε απόρρητα αρχεία του, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η Meta για τη δημιουργία μιας εφαρμογής – κλώνου. Καταλήγοντας, δήλωσε πως το Twitter θα προβεί στις σχετικές νομικές διαδικασίες και πως θα ζητήσει από τη Meta να σταματήσει να χρησιμοποιεί απόρρητες πληροφορίες του.


Η απάντηση από μεριάς Meta ήρθε με μια δημοσίευση στο Threads, όπου ο Andy Stone (communication director) δήλωσε ότι κανένας από όσους εργάστηκαν στη νέα εφαρμογή του Instagram, δεν είναι πρώην υπάλληλος του Twitter. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το Threads στις 5 Ιουλίου 2023 και η εφαρμογή μετρά ήδη περισσότερους από 30 εκατομμύρια χρήστες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*