Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TikTok: Μήνυση κατά της Montana ύστερα από το ban της εφαρμογής σε ολόκληρη την αμερικανική Πολιτεία

*
Μόλις λίγες ώρες μετά από το ban του TikTok από την αμερικανική Πολιτεία της Montana, οι δημιουργοί της δημοφιλούς εφαρμογής κατέθεσαν μήνυση, αποκαλώντας την κίνηση αυτή ως αντισυνταγματική.

Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι τους, η ανακοίνωση του Κυβερνήτη της Montana για την απαγόρευση του TikTok αντιτίθεται στην πρώτη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στα επιχειρήματα της κυβέρνησης της Montana, σχετικά με τη διεθνή ασφάλεια ως έναν από τους λόγους του ban. Ολοκλήρωσαν λέγοντας πως «η Montana δεν μπορεί να απαγορέψει στους πολίτες της να παρακολουθούν ή να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο TikTok, όπως επίσης δε θα μπορούσε να απαγορέψει τη Wall Street Journal λόγω των ιδιοκτητών της, ή των ιδεών που δημοσιεύει».

Από τη μεριά της, η κυβέρνηση της Montana δήλωσε πως η αντίδραση των δημιουργών του TikTok ήταν αναμενόμενη και πως, κατά πάσα πιθανότητα, η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια. Το ban του TikTok στην Πολιτεία θα ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*