Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TikTok: Πλέον επιτρέπει τη δημοσίευση περιεχομένου μέσω τρίτων εφαρμογών

*
Το TikTok ανακοίνωσε πως τώρα είναι δυνατή η δημοσίευση videos μέσα από εφαρμογές τρίτων, όπως οι Adobe Premiere Pro, Twitch και DaVinci Resolve. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στο νέο API (Application Programming Interface) της εταιρείας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ δύο διαφορετικών κομματιών software.

Οι εφαρμογές τρίτων που θα μπορούν να δημοσιεύσουν υλικό στο TikTok αποκτούν την επέκταση Share to TikTok, ενώ το TikTok Direct Post θα επιτρέπει στους δημιουργούς να φτιάχνουν drafts, να ορίζουν ετικέτες και να ελέγχουν τις ρυθμίσεις των δημοσιεύσεών τους μέσα από αυτές τις εφαρμογές. Τα παραπάνω ισχύουν για τη δημοσίευση videos, όμως σύντομα θα είναι δυνατά και για φωτογραφίες.

Εκτός των εφαρμογών που αναφέρονται παραπάνω, στις συμβατές εφαρμογές τρίτων συμπεριλαμβάνονται και τα Adobe Express, CapCut (που ανήκει στη μητρική του TikTok, ByteDance) και SocialPilot. Στο μέλλον θα προστεθούν και άλλες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*