Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιμητική πλάκα υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs πωλείται έναντι δεκάδων χιλιάδων δολαρίων

*
Τιμητική πλάκα υπογεγραμμένη από τον συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs βγήκε σε δημοπρασία έναντι δεκάδων χιλιάδων δολαρίων. Ο οργανισμός Moments in Time αγοράζει και πουλάει πρωτότυπε επιστολές και άλλα έγγραφα με αυτόγραφα και πρόσφατα έβγαλε σε δημοπρασία ένα σπάνιο αντικείμενο από την ιστορία της Apple, έναντι $95.000. Ο Jobs απένειμε την πλάκα στη Suzanne Lindbergh, πρώην διευθυντικό στέλεχος του τμήματος marketing της Apple, το 2000 και είναι μια τιμητική διάκριση προς όσους εργάζονται στην εταιρεία για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας που έχει εκδώσει η PSA/DNA και την υπόγραψε ο Jobs λίγο μετά την επιστροφή του στην Apple, που πλέον δεν χρησιμοποιεί ιδιόχειρες υπογραφές για τς επετειακές ανταμοιβές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*