Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την πόρτα της εξόδου είδαν υπάλληλοι του μουσείου Van Gogh για το περιστατικό κλοπής στην έκθεση των Pokemon

*
Πολύ πιθανό να θυμόσαστε ένα δυσάρεστο περιστατικό στο μουσείο Van Gogh πριν μερικούς μήνες, που ήταν η αιτία να αμαυρωθεί η συνεργασία του με τη The Pokemon Company. Ακολούθησε έρευνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα τέσσερις υπάλληλοι του μουσείου κατηγορούνται για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν πρόκειται να επισρέψουν στις εργασίες του και ανάμεσά του βρίσκεται ένας με προϋπηρεσία 25 ετών το Van Gogh.

Ένας από τους υπαλλήλους έκλεψε ακόμη και ένα κουτί με κάρτες Pokemon κατά τη διάρκεια της ειδικής έκθεσης στο Άμστερνταμ για το franchise, η οποία διήρκεσε από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου 2024. Εν τω μεταξύ, άλλοι υποστηρίζεται ότι παρείχαν πληροφορίες αγοράς εισιτηρίων σε ιδιώτες, κάτι που αποτελεί παραβίαση του κώδικα συμπεριφοράς για το προσωπικό του μουσείου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*