Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιτανικός ΙΙ: Αυστραλός δισεκατομμυριούχος ετοιμάζει την μετεξέλιξη του θρυλικού πλοίου με στόχο το 2027

*
Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος Clive Palmer θέλει να ρίξει ξανά στις θάλασσες τον Τιτανικό με ένα πλοίο που θα αποτελέσει την εξέλιξή του. Ο Τιτανικός ΙΙ αναμένεται να μας απασχολήσει το 2027, καθώς ο Palmer έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις πριν από μερικές ημέρες στην Όπερα του Σίδνει.

Η εταιρεία του “Blue Star Line” θα το ναυπηγήσει, δίνοντας σάρκα και οστά στο όραμα που έχει ο 70χρονος από το 2012. Το project σταμάτησε τότε λόγω διαφωνιών με μια συνεργαζόμενη εταιρεία, ενώ το 2018 ο ίδιος επανήλθε αναφέροντας ότι ο απόπλους του Τιτανικού ΙΙ θα γίνει το 2022.




Το πλοίο είναι προγραμματισμένο να μπει σε πρόγραμμα τον Ιούνιο του 2027 και ο Palmer εκτιμά πως θα βρει σύντομα ναυπηγείο να αναλάβει το project που θα φτάνει σε βάρος τους 56 χιλιάδες τόνους. Το νέο πλοίο θα ακολουθήσει την πορεία του αυθεντικού, από το Southampton προς τη Νέα Υόρκη και το κόστος ναυπήγησης αναμένεται να φτάσει το μισό ή και το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Οι εσωτερικοί χώροι και οι καμπίνες θα έχουν όλη την πολυτέλεια του αρχικού μοντέλου, ενώ θα είναι σαφώς σε πιο σύγχρονη εκδοχή. Υπενθυμίζεται πως ο αυθεντικός Τιτανικός προσέκρουσε σε παγόβουνο και βυθίστηκε στον Ατλαντικό στις 15 Απριλίου του 1912 και παρέσυρε στο θάνατο πάνω από 1500 επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*