Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 25% των κατοίκων της Γης βρίσκεται καθημερινά στο Facebook

*
Η δημοφιλία του Facebook συνεχίζει να επεκτείνεται. Μαζί με τα πεπραγμένα της για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, η Meta ανακοίνωσε ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αριθμεί πλέον 2 δισ. καθημερινούς ενεργούς χρήστες, με τα 16 εκ. να προστίθενται την περίδο που προαναφέρθηκε. Κάτι τέτοιο συνέβη πρόσφατα και με το WhatsApp. Ο CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg απέδωσε τη συνεχή ανάπτυξη στην πρόσφατη αναδιάρθρωση που είχε ως αποτέλεσμα την περικοπή 11.000 θέσεων εργασίας, χαρακτηρίζοντας το 2023 ως έτος της αποδοτικότητας.

Παρά το γεγονός ότι για ολόκληρο το έτος, τα έσοδα της Meta συρρικνώθηκαν σε σχέση με το 2021, το τέταρτο τρίμηνο του 2022 ανήλθαν σε $32,2 δισ. Λιγότερα από το αναμενόμενο, αλλά 4% αυξημένα από έτος σε έτος.


Ο Zuckerberg προανήγγειλε και νέες περικοπές, λέγοντας ότι προτεραιότητα είναι να έχει η Meta ηγετικό ρόλο στον τομεά του Generative AI.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*