Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το AI Gemini 1.5 Pro της Google μπορεί πλέον να ακούει

*
Η πρόοδος της Google στην τεχνολογία AI, ιδιαίτερα με τα μοντέλα Gemini 1.5 Pro και Imagen 2, σηματοδοτούν ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στις δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης. Η ικανότητα του Gemini 1.5 Pro να επεξεργάζεται ηχητικά σήματα χωρίς να βασίζεται σε απομαγνητοφωνήσεις είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση, διευρύνοντας το πεδίο εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης στην ανάλυση και ερμηνεία περιεχομένου πολυμέσων. Η διάθεση αυτού του μοντέλου μέσω της Vertex AI διευρύνει την πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας σε ένα ευρύτερο φάσμα προγραμματιστών να δημιουργούν προηγμένες εφαρμογές. Επιπλέον, οι ενημερώσεις στο Imagen 2, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών inpainting και outpainting, ωθούν τα όρια της δημιουργικής AI, επιτρέποντας πιο δυναμικό και ευέλικτο χειρισμό εικόνας.

Αυτές οι βελτιώσεις, σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση ενημερωμένων πληροφοριών μέσω του Google Search, υπογραμμίζουν τη δέσμευση της Google να βελτιώσει την απόκριση και την ακρίβεια της τεχνητής νοημοσύνης, διασφαλίζοντας ότι η τεχνολογία παραμένει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της χρησιμότητας. Η συμπερίληψη του watermarking SynthID αντιμετωπίζει επίσης τις αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την αυθεντικότητα και την προέλευση του περιεχομένου που δημιουργείται από AI, παρέχοντας ένα επίπεδο ασφάλειας και ιχνηλασιμότητας. Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να εξελίσσεται, τα βήματα αυτά είναι πιθανό να δημιουργήσουν νέα πρότυπα για την απόδοση και την ευελιξία στον τομέα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*