Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Bard AI chatbot προστίθεται στο Google Assistant για την παροχή καλύτερων απαντήσεων

*
Κατά τη διάρκεια του Made by Google, ο κολοσσός της τεχνολογίας ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Bard AI chatbot στο Google Assistant. Η εταιρεία περιγράφει το εγχείρημα ως τον συνδυασμό της επιχειρηματολογίας του Bard με την προσωποποιημένη βοήθεια του Assistant για την παροχή πιο έγκυρων απαντήσεων σε χρήστες φορητών συσκευών. Το χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο μέσα στους επόμενους μήνες.

"Ενώ το Assistant είναι εξαιρετικό στο χειρισμό σύντομων εργασιών, όπως η ρύθμιση χρονοδιακόπτη, η παροχή ενημερώσεων για τον καιρό και η πραγματοποίηση γρήγορων κλήσεων, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πάντα οραματιζόμασταν ότι θα μπορούσε να κάνει ένας απόλυτα ικανός προσωπικός βοηθός", δήλωσε η αντιπρόεδρος της Google υπεύθυνη για το Assistant/ Bard, Sissie Hsiao, που πρόσθεσε ότι: "Ως τώρα δεν υπήρχε η τεχνολογία για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο".


Η Google σημειώνει ότι σε συνεργασία με το Bard, το Assistant θα βοηθάει στον σχεδιασμό ταξιδιών, την αναζήτηση σε emails, τη δημιουργία λίστα με ψώνια και στην αποστολή μηνυμάτων. Η αλληλοεπίδραση των χρηστών μαζί του θα γίνεται μέσω κειμένου, ομιλίας ή εικόνων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*