Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dolby Atmos θα χρησιμοποιεί την τηλεόραση του χρήστη, για να επεξεργάζεται τις ρυθμίσεις των ηχείων που έχει στο σαλόνι του

*
Η Dolby ανακοίνωσε ένα καινούργιο χαρακτηριστικό για το Dolby Atmos, το οποίο θα του δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας των ηχείων που έχει στο σαλόνι του ο χρήστης, απευθείας από την τηλεόρασή του. Εταιρείες όπως η Samsung (με το Q-Symphony) και η Sony (με το Acoustic Center Sync) παρέχουν ήδη τρόπους ρύθμισης εξωτερικών ηχείων μέσω των τηλεοράσεων, με το FlexConnect της Dolby να αποτελεί τον νεότερο παίκτη στη συγκεκριμένη κατηγορία τεχνολογίας.

Το Dolby Atmos FlexConnect θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 2024, με τις νέες τηλεοράσεις της TCL και θα αναλαμβάνει τη βελτιστοποίηση των εξωτερικών ηχείων του χρήστη, όπου και αν βρίσκονται εντός του σπιτιού του. Σύμφωνα με την Dolby, η εγκατάσταση και η χρήση του χαρακτηριστικού θα είναι απλή και εύκολη και η χαρτογράφηση των ηχείων θα γίνεται μέσω μικροφώνων εντός των τηλεοράσεων που θα υποστηρίζουν το FlexConnect. Μετά την ολοκλήρωση της χαρτογράφησης, η νέα αυτή τεχνολογία θα ρυθμίζει το εκάστοτε ηχείο έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, ανάλογα με την τοποθεσία και τον προσανατολισμό του.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά από μια τέτοια ανακοίνωση, η TCL ετοιμάζει και ασύρματα ηχεία που θα απευθύνονται σε όσους σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν την καινούργια τεχνολογία της Dolby.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*