Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To eBay απολύει το 9% του προσωπικού του

*
To eBay ακολουθεί τα χνάρια των Google, Discord, Twitch, Unity και πολλών άλλων εταιρειών, αλλά όχι για ευχάριστο σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας ανακοίνωσαν την απόλυση 1.000 υπαλλήλων, αριθμός που αντιστοιχεί στο 9% του προσωπικού πλήρους απασχόλησης και αυτή είναι μόνο η αρχή. Το eBay θα δείξει μέσα στους επόμενους μήνες την πόρτα της εξόδου σε έναν απροσδιόριστο αριθμό συμβασιούχων τους επόμενους μήνες.

Οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις έρχονται παρά τα έσοδα $1,3 δισ. το τελευταίο τρίμηνο του 2023. Ο πρόεδρος και CEO του eBay, Jamie Iannone σημειώνει πως υπάρχει ανάγκη για αλλαγή και ακόμα πρέπει να γίνουν πολλά για να διασφαλιστεί η επιτυχία της εταιρείας. Συμπληρώνει ότι το eBay θα πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις πιο γρήγορα για να είναι η εφικτή η βιώσιμη ανάπτυξη του.


Επίσης, αναπαράγοντας τις δικαιολογίες άλλων εταιρειών του χώρου της τεχνολογίας, το eBay λέει ότι έγιναν κάποιες "βιαστικές" προσλήψεις και ως αποτέλεσμα ο αριθμός του προσωπικού και τα έξοδα έχουν ξεπεράσει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*