Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το εμπνευσμένο από το The Great Deku Tree LEGO set ίσως κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο

*
Λέγεται ότι τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα LEGO εμπνευσμένο από το The Great Deku Tree του The Legend of Zelda και θα περιλαμβάνει τέσσερις φιγούρες. Αυτό υποστηρίζουν μια σειρά από LEGO blogs, περιλαμβανομένου του Bricktastic, που έχει ένα καλό ιστορικό όσον αφορά διαρροή πληροφοριών για επερχόμενα LEGO sets πριν ανακοινωθούν επίσημα. Υπάρχουν αναφορές ότι το set θα περιλαμβάνει δυο διαφορετικούς σχεδιασμούς του The Great Deku Tree, ο ένας βασισμένος στο The Legend of Zelda Ocarina of Time, και ο άλλος στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Αυτό του Ocarina of Time θα έχει πράσινα φύλλα και εκείνο του Breath of the Wild ροζ. Λέγεται πως αν κάποιος θέλει να αλλάξει τον σχεδιασμό, θα πρέπει να φτιάξει το δέντρο εξ' αρχής. Το set αναμένεται να έρθει με 2.500 κομμάτια, θα γίνει διαθέσιμο την 1η Σεπτεμβρίου και θα έχει τιμή €300. Θα περιλαμβάνονται οι μίνι φιγούρες του Classic Link, του Young Link, του Breath of the Wild Link και της Breath of the Wild Zelda, μαζί με μια Hylian Shield και την Ocarina. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*