Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επίσημο Elden Ring manga webcomic θα κυκλοφορήσει στο τέλος Μαρτίου

*
Ένα νέο Elden Ring manga webcomic θα κυκλοφορήσει στο τέλος Μαρτίου. Πρόκειται για το Elden Ring Become Lord, που θα ακολουθεί την ιστορία ενός Tarnished στη διαδρομή του να γίνει Elden Lord, όπως συμβαίνει στο παιχνίδι της FromSoftware. Το webcomic θα είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας της Tatesc Comics υπό μορφή e-book, από τις 29 Μαρτίου 2024.

Το manga έχει σχεδιαστεί από τα δίδυμα αδέρφια της Hand Punch, απόφοιτοι του "Beijing Film Academy Anime Department", που περιγράφουν το παιχνίδι ως έργο τέχνης.


"Είναι τιμή μας που μας εμπιστεύονται την διασκευή σε comic μιας δουλειάς τόσο υψηλού κύρους, αλλά ταυτόχρονα νιώθουμε σημαντική ευθύνη και πίεση», δηλώνει η Hand Punch.

"Το Elden Ring δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, είναι τέχνη. Ενώ έχουμε προσφέρει πάθος στη διαδικασία δημιουργίας χωρίς επιφυλάξεις, αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις στην πορεία. Ωστόσο, όπως μας δίδαξε αυτό το παιχνίδι, πιστεύουμε ότι το φως θα επικρατήσει και λάμψει, όσο δύσκολο κι αν είναι το μονοπάτι".

Η Hand Punch ανήκει στην Kadokawa Group, όπως και η FromSoftware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*