Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επιτραπέζιο παιχνίδι Mass Effect θα φέρει πίσω τον Shepard και το πλήρωμα του Normandy

*
Μόλις επτά χρόνια από την τελευταία προσθήκη της σειράς Mass Effect, ήρθε επιτέλους η στιγμή να επιστρέψουμε και πάλι στον φανταστικό της κόσμο. Απλά όχι με τον τρόπο που μπορεί να νομίζετε.

Η Modiphius, μια εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία μερικών από των καλύτερων επιτραπέζιων παιχνιδιών, δεσμεύεται να “ενσαρκώσει” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θεματική της σειράς όπως είχε κάνει στο παρελθόν με το Elder Scrolls: Call to Arms και το Fallout. Δεδομένης της επιτυχίας που σημείωσε με τα συγκεκριμένα υπάρχει πλέον μέτρο σύγκρισης και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το Mass Effect the Board Game – Priority: Hagalaz έχει σχεδιαστεί από τους Eric M. Lang και Calvin Wong Tze Loon και διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Mass Effect 3.

Το έτος 2186, οι Reapers έχουν εισβάλει στον γαλαξία. Μιας και το συμβούλιο έχει αγνοήσει τις υποδείξεις του διοικητή Shepard, οι φυλές Citadel έχουν κατατροπωθεί. Σε μια τελευταία προσπάθεια ανάκαμψης, o Shepard βρίσκεται στο πλοίο Normandy και προετοιμάζει το Crucible, ένα υπερόπλο με ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία, για να εξουδετερώσει τους Reapers. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να “φιλοξενήσει” έως και τέσσερις παίκτες και σας δίνει την ελευθερία να διαμορφώσετε την πλοκή καθώς οι επιλογές σας θα επηρεάσουν την συνέχεια της ιστορίας. Επίσης, θα συναντήσετε ξανά όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες με τη μορφή πλαστικών μινιατούρων των 32 χιλιοστών. Μεταξύ αυτών ο Shepard, o Garrus, η Liara, o Wrex και η Tali.


To Mass Effect the Board Game – Priority: Hagalaz θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 μέσω της Asmodee. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*