Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Gmail διευκολύνει τη διοργάνωση meetings

*
H Google προσπαθεί να διευκολύνει τη διοργάνωση ενός meeting με νέες επιλογές στο Gmail. Πιο συγκεκριμένα, πρόσθεσε ένα calendar icon στη μπάρα των εξερχόμενων μηνυμάτων, στο κάτω μέρος του draft.

Κάνοντας κλικ στο calendar θα εμφανίζονται δύο επιλογές: "Offer times you're free" και "Create an event". Η πρώτη είναι νέα και επιτρέπει την επιλογή και ενημέρωση για συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες κάποιος είναι διαθέσιμος. Μετά την επιλογή θα ανοίξει το calendar στην δεξιά πλευρά, δίχως να κλείσει το draft. Στη συνέχεια είναι δυνατός ο ορισμός των επιθυμητών ημερών και ωρών, που θα προστεθούν στο μήνυμα. Ο αποδέκτης υα μπορεί να επιλέγει μία και στη συνέχεια και οι δύο θα λαμβάνουν πρόσκληση για συνάντηση. Αρχικά, αν οι αποδέκτες είναι πολλαπλοί η πρόσκληση θα στέλνεται μόνο στον πρώτο.


Η επιλογή "Create an event" είναι μια μικρότερη αλλά δυνητικά σημαντική οργανωτική αλλαγή, με την Google να μετακινεί την προτροπή για τη δημιουργία ενός συμβάντος από το μενού με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά, απευθείας στην κύρια γραμμή εργαλείων. Η δημιουργία ενός event κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα συμπληρώσει αυτόματα τα στοιχεία του παραλήπτη και θα δημιουργήσει μια περίληψη στο κυρίως κείμενο.

An e-mail with an option to  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*