Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Google Fiber θα προσφέρει προγράμματα σύνδεσης στο internet με ταχύτητες 5Gbps και 8Gbps στις αρχές του 2023

*
Η ξαφνική αναβίωση του Google Fiber έρχεται με εντυπωσιακά υψηλότερες ταχύτητες internet σε σχέση με το παρελθόν, με καινούργια προγράμματα σύνδεσης για τους κατοίκους των Η.Π.Α. στις αρχές του 2023.

Η Google αποκάλυψε πως θα προσφέρει προγράμματα με ταχύτητα 5Gbps και 8Gbps, με τη συνδρομή τους να ανέρχεται στα 125 και στα 150 δολάρια (μηνιαίως) αντίστοιχα. Τα δύο προγράμματα συμπεριλαμβάνουν symmetric upload/download rates, συσκευή router WiFi 6 και δύο network extenders.

Το 2020 η Google εισήγαγε πλάνο με ταχύτητα 2Gbps. Ενδεικτικά, το download του Microsoft Flight Simulator με το μέγεθος των 150GB χρειαζόταν 11 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Με το ολοκαίνουργιο πλάνο των 8Gbps θα χρειάζεται λιγότερα από τρία λεπτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*