Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το "Holy Grail" των Funko Pop πoυλήθηκε έναντι $210.000

*
Ο Frank "GrailMonster" Giaramita ανακοίνωσε στο Instagram πως πούλησε το Golden Ticket 2-Pack για 210 χιλιάδες δολάρια, αναφέροντας πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη πώληση Funko Pop. Το είχε αγοράσει το Μάιο του 2022 στην τιμή των 100 χιλιάδων δολαρίων, με αρκετούς να μην πιστεύουν πως πραγματοποιήθηκε μια τέτοια αγορά.

Πριν την πώληση, η ιστοσελίδα συλλεκτικών HobbyDB υπολόγησε πως η αξία των χρυσών αυτών Funko Pop ήταν κοντά στα 165 χιλιάδες δολάρια. Η πρώτη μεταπώληση έγινε το 2018, με το ποσό να φτάνει τα 10 χιλιάδες δολάρια. Αυτή την φορά, αντί να πάει σε έναν νέο συλλέκτη, το Golden Ticket Fanko 2-Pack θα είναι βραβείο σε ένα mystery box lottery. Μια εταιρία ονόματι Grail Game θα πουλήσει τυχαία repackaged Funkos με την πιθανότητα ένα από αυτά να περιλαμβάνει το 2-Pack.

"Μου πήρε 3 εβδομάδες να αποφασίσω να πουλήσω αυτό το Pop. Είχα κυριολεκτικά ένα αριστούργημα στο τραπέζι μου. Ήλπιζα να το κρατήσω για παραπάνω στη κατοχή μου. Μεγάλο ρόλο στη μεταπώληση έπαιξε το πόσο μου άρεσε η ιδέα του mystery box. Μου άρεσε η ιδέα κάποιος να πάρει τυχαία το πιο ακριβό Funko Pop, έχοντας ξοδέψει μόνο 15 δολάρια" αναφέρει ο GrailMonster στο Kotaku.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*