Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Instagram ετοιμάζει ειδικές ετικέτες για περιεχόμενο που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια AI

*
Σύντομα το Instagram θα ενημερώνει τους χρήστες του για περιεχόμενο που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια AI, είτε μερικώς, είτε εξ’ ολοκλήρου.

Πρόσφατα, οι Meta και Microsoft συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός καινούργιου γλωσσικού μοντέλου AI, το Llama 2, του οποίου η επικείμενη έλευση κάνει αναγκαία ορισμένα καινούργια χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά θα είναι διακριτικές ετικέτες, που θα διαχωρίζουν υλικό που δημοσιεύτηκε στο Instagram και που το AI έχει συνεισφέρει με τον οποιονδήποτε τρόπο στη δημιουργία του.

Τα νέα έρχονται από τον reverse engineer Alessandro Paluzzi, ο οποίος μοιράστηκε ένα screenshot που δείχνει μήνυμα της εφαρμογής του Instagram, το οποίο ενημερώνει για τις εν λόγω ετικέτες. Ο ίδιος έχει εντοπίσει και ενδείξεις για τη διάθεση εργαλείων AI στο Instagram, στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας περίληψης πολύ μεγάλων μηνυμάτων, καθώς και καινούργιοι τρόποι επεξεργασίας Stories.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*