Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Instagram και το Messenger θα απαγορεύουν σε αγνώστους να στέλνουν μηνύματα σε ανήλικους

*
Οι Meta πραγματοποιεί αλλαγές στο Instagram και στο Facebook Messenger που σκοπό έχουν τη μεγαλύτερη προστασία των ανηλίκων από ανεπιθύμητη επικοινωνία σε διαδικτυακό επίπεδο. Πλέον θα υπάρχουν πιο αυστηροί περιορισμοί ως προς το ποιος θα μπορεί να επικοινωνεί με ανήλικούς και οι γονείς θα έχουν περισσότερες επιλογές στους κανονισμούς ασφαλείας που διέπουν τους λογαριασμούς των παιδιών τους. Οι νέοι κάτων των 16 ετών (ή κάτω των 18 σε μερικές χώρες) δεν θα λαμβάνουν μηνύματα, ούτε θα είναι δυνατή η προσθήκη τους σε group chats, από χρήστες που δεν ακολουθούν ή δεν είναι "συνδεδεμένοι" με αυτούς στο Instagram και στο Messenger.

Οι έφηβοι που χρησιμοποιούν λογαριασμούς οι οποίοι επιβλέπονται, θα πρέπει να λάβουν πρώτα την άδεια των γονιών τους για να τροποποιήσουν την επιλογή αυτή και να αφαιρέσουν τον περιορισμό.


Τα εργαλεία γονικής παρακολούθησης του Instagram επίσης επεκτείνονται. Αντί οι γονείς να λαμβάνουν απλα μια ειδοποίηση ότι το παιδί τους έκανε αλλαγές στις ρυθμίσειςιδιωτικότητας και ασφάλειας, στο εξής θα μπορούν να δίνουν συγκατάθεσή τους ή να αρνούνται τις αλλαγές, αποτρέποντας για παράδειγμα τη μετατροπή του προφίλ από ιδιωτικό σε δημόπσιο.

Ακόμα, η Meta ετοιμάζει ένα νέο εργαλείο για να βάλει φρένο στη λήψη άσεμνων εικόνων από χρήστες με τους οποίους έχετε επαφές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*