Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To LinkedIn μπαίνει κι αυτό στο gaming με τρία παιχνίδια

*
Το LinkedIn μπαίνει κι αυτό στο κομμάτι του gaming. Από σήμερα, η πλατφόρμα θα προσφέρει στους χρήστες (τόσο σε desktop, όσο και σε mobile) τρία διαφορετικά παιχνίδια, τα Pinpoint, Queens και Crossclimb. Θα μπορείτε να παίξετε κάθε ένα από αυτά μία φορά τη μέρα (και καλά για να μην απασχοληθείτε από τη δουλειά σας) και στη συνέχεια θα έχετε πρόσβαση σε διάφορα στατιστικά, όπως το high score σας και τα σερί σας, πρόσβαση στα διάφορα leaderboards και ενημέρωση για το ποιοι βρίσκονται στο δίκτυό σας και έχουν παίξει επίσης.

Όλα τα games βρίσκονται σε διαφορετικό url και συγκεκριμένα εδώ και προφανώς δεν εντάσσονται στην κατηγορία του παραδοσιακού gaming όπως αυτό που έχουμε συνηθίσει σε κονσόλες και PC. H εμπλοκή του LinkedIn σε αυτό το κομμάτι μόνο τυχαία δεν είναι βέβαια, μιας και οι εταιρείες έχει αποδειχτεί πως βγάζουν αρκετά χρήματα από τέτοιες αποφάσεις. Σημειώνεται πως βάσει μετρήσεων, τα games στην ιστοσελίδα των New York Times έχουν παιχτεί πάνω από 8 εκατομμύρια φορές μέσα στο 2023!


Προς το παρόν το LinkedIn δεν προσφέρει τα games έναντι αντιτίμου και ενδιαφέρεται κυρίως να αυξήσει το χρόνο ενασχόλησης των χρηστών με την πλατφόρμα γενικότερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*