Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το metaverse του Facebook δεν πείθει τον Reggie Fils-Aimé 

*
Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils- Aimé δηλώνει πως δεν πείθεται από το metaverse του Facebook. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Facebook από μόνο του δεν αποτελεί μια πρωτοποριακή εταιρεία. Συνέχισε δε λέγοντας πως ως εταιρεία έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα εντυπωσιακών πραγμάτων όπως το Oculus και το Instagram, ενώ τείνει να ακολουθεί πολύ γρήγορα τις ιδέες και τις τάσεις που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα.

Παρόλα αυτά σημειώνει πως ο ορισμός metaverse της εταιρείας του Mark Zuckerberg δεν πρόκειται να πετύχει. Στην αντίπερα όχθη ο Fils-Aimé θεωρεί πως υπάρχουν πολλές μικρότερες εταιρείες που είναι πραγματικά πρωτοποριακές και που προετοιμάζουν το έδαφος για ένα ψηφιακό μέλλον. Έπλεξε μάλιστα το εγκώμιο για την Epic Games που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κάνει αξιοθαύμαστα πράγματα με τις κινήσεις της.

Από τη μεριά της η πρώην εταιρεία του φαίνεται πως έχει την ίδια περίπου άποψη. Ο νυν πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, δήλωσε πως η εταιρεία του έχει σκοπό να προσφέρει ψυχαγωγία και νέους τρόπους παιχνιδιού. Δεν απέκλεισε όμως, εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, να υπάρξει μια προσέγγιση του metaverse στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*