Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Minecraft και η Lacoste συνεργάζονται για νέα σειρά ρούχων

*
Στο ESpot του Παρισιού ανακοινώθηκε μια συνεργασία – έκπληξη μεταξύ Minecraft και Lacoste. Στο γαλλικό venue παρευρέθηκαν influencers όπως οι AtomicMari, SMajor, Shubble και Broky Brawks, οι οποίοι στήριξαν το event της αποκάλυψης της νέας σειράς ρουχισμού με θέμα το επιτυχημένο παιχνίδι. Η σειρά Lacoste x Minecraft περιλαμβάνει θεματικά φούτερ, ζακέτες, μπλούζες πόλο, παπούτσια και αξεσουάρ και είναι διαθέσιμη εξ’ ολοκλήρου μέσα από την ιστοσελίδα της Lacoste.



Ως εορτασμός για την αποκάλυψη αυτής της συνεργασίας διατέθηκε ένας δωρεάν χάρτης για το Minecraft: Bedrock Edition. Πρόκειται για το Croco Island που διαθέτει δικό του γήπεδο τένις, πίστες για παρκούρ και έναν γιγαντιαίο κροκόδειλο. Μαζί με τον χάρτη έρχονται και 30 νέα skins. Το Minecraft: Bedrock Edition κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS και Android.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*