Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το NBA app θα επιτρέπει να συμμετέχετε οι ίδιοι στο παιχνίδι (video)

Κατά κάποιον τρόπο, το NBA app θα σας επιτρέψει να συμμετέχετε σε ένα ζωντανό παιχνίδι, υποδυόμενος έναν αθλητή. Στο video που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Κομισάριος του NBA, Adam Silver και ο Ahmad Rashad παρουσιάζουν το πως θα μπορέσετε να το επιτύχετε. Με τη συσκευή σας σκανάρετε γύρω γύρω αυτόν που θέλετε να "τοποθετήσετε" στο παιχνίδι. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τον παίκτη που θέλετε να μιμηθεί και στη συνέχεια το αποτέλεσμα του scan θα ¨επικαλύπτει" τον παίκτη που κινείται στο παρκέ. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνει διαθέσιμο το χαρακτηριστικό αυτό και το NBA απλά παραπέμπει σε ένα δελτίο τύπου, που όμως δεν λέει και πολλά πράγματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*