Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο μοντέλο AI της Adobe ξεκαθαρίζει την εικόνα στα θολά videos

*
Ερευνητές της Adobe ανέπτυξαν ένα νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζουν VideoGigaGAN, το οποίο μπορεί να κάνει upscale θολά videos σε ανάλυση έως και οκτώ φορές υψηλότερη από την αρχική. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η λύση αυτή είναι κατά πολύ ανώτερη από άλλες μεθόδους Video Super Resolution (VSR) και μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς την παρουσία AI στα πλάνα. Το VideoGigaGAN στοχεύει να βοηθήσει τόσο στην επίτευξη υψηλότερης ποιότητας σε εικόνες και videos σε σχέση με τα Generative Adversarial Networks (GANs), όσο και στη μείωση του flickering ή της παραμόρφωσης στα καρέ που παράγει. Η Adobe δημοσίευσε μερικά παραδείγματα των αποτελεσμάτων που μπορούν να επιτευχθούν. 
 
Post by @luokai
View on Threads


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*