Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο update του iMovie της Apple διευκολύνει τη δημιουργία videos

*
Η Apple κυκλοφόρησε το νέο iMovie 3.0 update για iPhone και iPad μαζί με το καινούργιο χαρακτηριστικό Storyboards για ευκολότερη δημιουργία videos. Το Storyboards είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους δημιουργούς με 20 δικά του pre-built templates που καλύπτουν διάφορες κατηγορίες videos όπως clips με οδηγίες μαγειρικής, Q&As, κριτικές προϊόντων, κάλυψη ειδησεογραφίας και πολλές άλλες. Θα προτείνει επίσης τρόπους απαναθάνισης videos, προσαρμοσμένους στην κατηγορία που προορίζονται να ανήκουν.

Το νεότερο update της εφαρμογής προσθέτει και το χαρακτηριστικό Magic Movie που μπορεί να δημιουργήσει ειδικά videos και εικόνες στο λεπτό. Ο χρήστης επιλέγει τα clips και τις εικόνες που θέλει να χρησιμοποιήσει και το Magic Movie επιλέγει τα καλύτερα στιγμιότυπα ώστε να δημιουργήσει άμεσα το project.

Το iMovie 3.0 update είναι τώρα διαθέσιμο για συσκευές με λειτουργικό iOS και iPadOS 15.2 ή μεταγενέστερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*