Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του WWE RAW

*
Μετά από 31 χρόνια στην τηλεόραση, το δημοφιλές World Wrestling Entertainment RAW αλλάζει στέγη και μετακομίζει σε μια υπηρεσία video streaming, που δεν είναι άλλη από το Netflix. Μάλιστα πρόκειται για αποκλειστική συμφωνία αναφορικά με τα δικαιώματα προβολής του show στις ΗΠΑ, που θα μεταφέρει στο Netflix και άλλες παραγωγές του WWE, εκτός της αμερικανικής επικράτειας. Το οικονομικό ύψος της συμφωνίας ανέρχεται σε $5 δισ. για 10 χρόνια, ποσό που είναι διπλάσιο από την αξία του συμβολαίου που είχαν υπογράψει πριν λίγα χρόνια η NBC Universal και το Peacock με το WWE. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση του Netflix στον τομέα των αθλητικών θεαμάτων. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά στα δικαιώματα του NXT ή του Smackdown, που λογικά θα αναζητήσουν επίσης νεα στέγη.

Το Netflix θα αρχίσει να μεταδίδει τα εβδομαδιαία επεισόδια του WWE RAW από τον Ιανουάριο του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • philipposmich
    • Επειδη διαβασα την ανακοινωση (και τη εχω και στο site μου thewrestlemaniac.com) υπαρχει αναφορα και στα SmackDown και NXT πως θα προστεθουν κι εκεινα μελλοντικα στην πλατφορμα αντικαθιστώντας το Peacock στην Αμερικη και το WWE Network στις υπολοιπες χωρες.

*