Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νησί Tsushima θα διαθέτει merchandise του Ghost of Tsushima στους τουρίστες του (pics)

*
Το πραγματικό νησί του παιχνιδιού Ghost of Tsushima θα ξεκινήσει πολύ σύντομα να πουλά επίσημο merchandise του τίτλου στους τουρίστες του. Όπως αναφέρει η Automaton Media, επίσημα αντικείμενα που βασίζονται στο παιχνίδι όπως μπλούζες, φούτερ και κάλτσες θα είναι διαθέσιμα στο νησί από τις 29 Απριλίου. Οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να τα αποκτήσουν από το πρακτορείο πληροφοριών για τους τουρίστες, ή από το κατάστημα αναμνηστικών Fureai-do Tsushima.



Σύμφωνα με μια σχετική δήλωση της Thushima Local Promotion Association που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της, η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην εκ νέου προσέλκυση τουριστών στο νησί ύστερα από μια απότομη πτώση της επισκεψιμότητάς του λόγω Covid-19.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*