Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Notepad για Windows 11 αποκτάει ορθογραφικό έλεγχο

*
Η Microsoft προσθέτει ορθογραφικό έλεγχο στο Notepad για Windows 11. Η λειτουργία είναι διαθέσιμοι σε όσους μετέχουν στη φάση δοκιμών και θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες αργότερα, εντός του 2024. Λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο όπως στο Microsoft Word ή στον Microsoft Edge browser. Οι λέξεις που είναι λάθος υπογραμμίζονται με κόκκινο και θα μπορείτε να τις διορθώνετε εύκολα κάνοντας πάνω τους δεξί κλικ και επιλέγοντας στη συνέχεια μια από τις προτάσεις. Η Microsoft έχει προσθέσει ακόμα και αυτόματη διόρθωση, ενώ θα παρέχει και τη δυνατότητα προσθήκης λέξεων στο λεξικό. Σημειώνεται ότι ο ορθογραφικός έλεγχος δεν θα ισχύει για κάποιους τύπους αρχείων, όπως τα log files και άλλα που σχετίζονται συνήθως με κώδικα προγραμματισμού.

Είναι μια ακόμα λειτουργία που αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης του Notepad στα Windows 11, μετά την προσθήκη καταμέτρησης λέξεων, της επιλογής για αυτόματη αποθήκευση, του dark mode, της σύνδεσης με το Copilot AI αλλά και του ενός εικονικού fidget spinner. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*