Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ντοκιμαντέρ του Hideo Kojima “Connecting Worlds” θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα

*
Το ντοκιμαντέρ του Hideo Kojima με τίτλο “Connecting Worlds” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, αναμένεται στο πλαίσιο του Tribeca Film Festival που αναμένεται τον επόμενο μήνα. Εκεί θα δούμε ομιλίες από συνεργάτες του Kojima τα τελευταία χρόνια, όπως οι Guillermo del Toro, Norman Reedus και Chvrches, οι οποίοι και θα μιλήσουν για τη δημιουργική ματιά του γνωστού developer. Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι να ρίξει λίγο ακόμη φως στον τρόπο σκέψης του Kojima, την δημιουργία της ανεξάρτητης ομάδας του και θα έχει διάρκεια περί τα 90 λεπτά. Η πρεμιέρα του αναμένεται στις 17 Ιουνίου σε ειδική προβολή, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει αναλυτικό Q&A με τον ίδιο τον Kojima. Εννοείται πως στο επίκεντρο θα βρεθεί και το Death Stranding 2, για το οποίο αναμένουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*