Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To podcast του Joe Rogan έχασε την πρωτιά στη Μ. Βρετανία

*
Μιλώντας για τα κορυφαία podcasts παγκοσμίως, κανείς δεν μπορεί να παραλείψει το Joe Rogan Experience, παρά το ότι πλέον βρίσκεται αποκλειστικά στο Spotify. Ήταν μια κίνηση από την οποία οφελήθηκαν και οι δύο πλευρές. Ο μεν Rogan έλαβε περίπου $200 εκ. για τα δικαιώματα, η δε πλατφόρμα κέρδισε πολλούς νέους ακροατές.

Αυτή η ροή νέων χρηστών τον διατηρεί την πρώτη θέση των podcast charts σε όλο τον κόσμο, παρόλο που υπήρξαν μερικοί υποψήφιοι για τον θρόνο. Αυτή τη φορά όμως εκθρονίστηκε.


Στη Μ. Βρετανία το podcast του Rogan έχασε τα ηνία και αντικαταστάθηκε στην κορυφή από το TWOTI – This Week on the Internet, του YouTuber WillNE, η δημοτικότητα του οποίου έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες εβδομάδες.

Πάντως, στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες, ο Joe Rogan παραμένει πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*