Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spoify ετοιμάζει σύστημα πληρωμών εντός της εφαρμογής για το iOS

*
Στις 7 Μαρτίου 2024 θα τεθεί σε εφαρμογή το Digital Markets Act της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Spotify ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές. Πρώτο και κύριο οι χρήστες συσκεύως iOS θα μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο Premium ή να αναβαθμιστούν από το πλάνο Individual στο Duo ή στο Family μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Αυτό δεν είναι δυνατό από το 2016 και μετά, καθώς το Spotify ανήκει στο στρατόπεδο όσων ασκούν έντονη κριτική στην Apple για το 30% που ζητάει ως προμήθεια από τους developers.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν και audiobooks μέσα από την εφαρμογή. Πλέον οι συνδρομές του Spotify θα χρεώνονται με την πραγματική τους τιμή και δεν θα υπάρχει το καπέλο τον $3 υπερ του App Store, λόγω της απαγόρευσης που ορίζει η νομοθεσία της Ε.Ε.


Πέρα από τα παραπάνω, το Spotify θα εμφανίζει τιμές εντός της εφαρμογής και θα ενημερώνει απευθείας τους κατόχους συσκευών iOS για τις διαθέσιμες προσφορές και προωθητικές ενέργειες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*