Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To… στήθος της Sydney Sweeney γέμισε Malware το Twitter/X!

*
Σύμφωνα με αναφορές, αρκετοί ψάχνουν αν βρουν φωτογραφίες με το στήθος της Sydney Sweeney, της ηθοποιού του Madame Web, στο X με αποτέλεσμα να τιγκάρει η πλατφόρμα Malware! Η Sydney Sweeney βρέθηκε πρόσφατα στο Saturday Night Live με ένα εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό φόρεμα και αυτό ήταν αρκετό για να οδηγήσει αρκετούς στο να ψάξουν γυμνές φωτογραφίες της.

Όπως αναφέρεται, το “Sydney Sweeney leak” έγινε top trending topic στο X/Twitter και ακόμη και αρκετές ημέρες μετά, αρκετοί συνεχίζουν και το ψάχνουν. Οι αναζητήσεις οδηγούν κλασικά σε -και καλά- videos σεξουαλικού περιεχομένου που έχουν διαρρεύσει και που -απολύτως φυσιολογικά για τα δεδομένα του internet- οδηγούν σε malware.


Τα περισσότερα από αυτά τα links εγκαθιστούν προγράμματα που παραβιάζουν τα συστήματα ασφαλείας των υπολογιστών και εμφανίζουν ασταμάτητα διαφημιστικά μηνύματα. Γενικά, σε όσους γνωστούς σας ψάχνουν γυμνά videos, πείτε τους πως υπάρχουν πιο εύκολες και ασφαλείς λύσεις από αυτές τις «διαρροές»…

Το video που… ξεκίνησε το κακό!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*