Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Super Nintendo World έρχεται και στο Los Angeles

*
Σχεδόν δώδεκα μήνες μετά τα εγκαίνια του Super Nintendo World στα Universal Studios Japan, η Nintendo ανακοίνωσε ότι ένα αντίστοιχο θεματικό πάρκο θα ανοίξει και στο Los Angeles το 2023. Το Super Nintendo World στα Universal Studios Hollywood θα είναι το πρώτο που θα ανοίξει στις δυτικές χώρες, ενώ προγραμματίζεται και ένα ακόμα για το Universal Orlando Resort's Epic Universe expansion, που λέγεται ότι θα ανοίξει τις πύλες του το 2025.

Προς το παρόν, με βάση φωτογραφίες από τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα, φαίνεται ότι θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές στη διάταξη, λόγω του περιορισμένου χώρου στο πάρκο του Los Angeles. Δείχνει ότι το κάστρο του Bowser θα βρίσκεται σε πιο περίοπτη θέση σε σχέση με το θεματικό πάρκο της Osaka, ενώ το Mt. Beanpole θα βρίσκεται σε ένα από τα άκρα. Λόγω προβλημάτων χώρου θα απουσιάζει το Yoshi's Adventure και αναμένουμε τι θα αποφασίσει η Nintendo σχετικά με το ride roster. Δεν αποκλείεται να επιλέξει το Mario Kart, με δεδομένη την παρουσία του κάστρου του Bowser.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*