Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το θεματικό πάρκο του The Legend of Zelda στα Universal Studios ίσως βρίσκεται υπό κατασκευή (εικόνα)

*
Με την ανάρτηση ενός video στο Instagram της Universal Studios (που κατέβηκε κακήν κακώς) με τον παραγωγό της σειράς Zelda, Eiji Aonuma, να επιβλέπει κάποιες εργασίες, δημιουργούνται εικασίες ότι η επέκταση του Zelda στο θεματικό πάρκο της Universal Studios στην Φλόριντα είναι γεγονός.

Όσοι πρόλαβαν να δουν το video λένε συγκεκριμένα πως ο Aonuma στέκεται δίπλα στον νονό του Zelda, Shigeru Miyamoto. Έχει επιβεβαιωθεί ήδη πως το Epic Universe θα αποτελεί τον χώρο για την πρώτη ατραξιόν του Super Nintedo World στα Universal Studios Orlando, μετά από την εμφάνισή του στο Hollywood και στην Ιαπωνία. Στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Orlando Park Stop το 2020, έγινε αναφορά γα την προσθήκη του Legend of Zelda στο θεματικό πάρκο Lost Continent. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως θα περιλαμβάνει μια θεατρική παράσταση όπου τα καθίσματα της εξέδρας θα μπορούν να ανυψωθούν και να μετακινηθούν.


Το Epic Universe και το Super Nintendo World Orlando θα ανοίξουν το καλοκαίρι του 2025 και ελπίζουμε πως σύντομα θα μάθουμε αν τελικά αληθεύουν όλα τα παραπάνω.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*