Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το theme του Mario είναι το πρώτο κομμάτι από videogame που μπαίνει στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου

*
Άλλη μια σημαντική διάκριση για το franchise Super Mario, αφού το κλασικό θέμα του τίτλου μπήκε στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Ο λόγος για την μεγαλύτερη και πιο πλούσια βιβλιοθήκη παγκοσμίως που ιδρύθηκε το 1800 και οτιδήποτε καταχωρείται εκεί θεωρείται κάτι σαν «εθνικός θησαυρός». Μέσα στη λίστα των κομματιών που έχουν μπει εκεί είναι μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, όπως τα “Like a Virgin”, “All I Want For Christmas Is You”, “Stairway to Heaven” και “Sweet Dreams”. Το theme του Mariο είναι το πρώτο μουσικό κομμάτι από videogame που καταφέρνει να μπει σε αυτή τη μαγική λίστα και πλέον θεωρείται ένα από τα πλέον θρυλικά για την ιστορία της βιομηχανίας. Ο δημιουργός του, Koji Kondo, ανέφερε πως εμπνεύστηκε για αυτό από την ιαπωνική μπάντα T-Square και τη λατινική μουσική και έτσι το δημιούργησε για να το απολαμβάνουμε κάθε φορά που παίζουμε Mario game, από το 1985 έως και σήμερα. Σημείωσε μάλιστα ότι ο όγκος δεδομένων που χρησιμοποιήθηκε στην διαδικασία παραγωγής ήταν ελάχιστος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*