Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Threads της Meta ίσως λανσαριστεί τον Δεκέμβριο στην Ευρώπη

*
To Threads της Meta δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο στην Ευρώπη, όπως συμβαίνει με άλλες αγορές. Ο λόγος είναι οι αυστηροί κανονισμοί που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη λειτουργία των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, που εστιάζονται στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Meta θα επιτρέψει στους χρήστες της Ε.Ε. να χρησιμοποιούν τη νέα της εφαρμογή δίχως να απαιτείται να δημιουργήσουν λογαριασμό, μια κίνηση που σκοπό έχει να καθησυχάσει τις ανησυχίες που υπάρχουν. Πολύ πιθανό το λανσάρισμα στη Γηραιά Ήπερο να πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο.

Η Ε.Ε. είναι μια αγορά με 450 εκ. κατοίκους και μετά την εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk, ο οποίος έχει αποτύχει να πείσει μεγάλες εταιρείες να διαφημίζονται μέσω του X (όπως είναι το νέο όνομα της πλατφόρμα), η Meta βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να αυξήσει τα έσοδά της.


Επιπλέον, το Threads βρίσκεται ακόμα στα πρώτα του βήματα και έχει ανάγκη από νέους χρήστες. Μέσα σε πέντε μέρες από το λανσάρισμά του είχε πάνω από 100 εκ. εγγεγραμμένους χρήστες, όμως η δημοφιλία του έπεσε απότομα. Από 2,3 εκ. ενεργούς καθημερινούς χρήστες τον Ιούλιο έχει πέσεις στους 576.000, μείωση δηλαδή σε ποσοστό 76%. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*