Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το TikTik χάνει την Taylor Swift και τον Drake

*
Η Universal Music Group (UMG) έχει αρχίσει να αφαιρεί τους μουσικούς καταλόγους καλλιτεχνών της όπως η Taylor Swift, ο Drake και η Olivia Rodrigo από το TikTok, μετά την κατάρρευση των συνομιλιών για ανανέωση της συμφωνίας αδειοδότησης, που έληξε στις 31 Ιανουαρίου 2024.

Η UMG κατηγόρησε τους υπεύθυνους της πλατφόρμας video ότι προσπάθησαν να την εκφοβίσουν, ώστε να αποδεχτεί μια «κακή συμφωνία» που δεν θα καθησύχασε τις ανησυχίες των δισκογραφικών σχετικά με την επαρκή αποζημίωση για τους καλλιτέχνες και τους τραγουδοποιούς, την προστασία από τη μουσική που δημιουργείται από AI και την ασφάλεια στο διαδίκτυο, για την προστασία των καλλιτεχνών από «ρητορική μίσους, φανατισμό, εκφοβισμό και παρενόχληση». Το TikTok απάντησε λέγοντας ότι ήταν «απογοητευτικό» που η UMG «επέλεξε να απομακρυνθεί από την ισχυρή υποστήριξη μιας πλατφόρμας με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες» και κατηγόρησε την εταιρεία ότι βάζει τη «δική της απληστία πάνω από τα συμφέροντα των καλλιτεχνών και των τραγουδοποιών».


Τώρα, η μουσική που ανήκει στην UMG που εμφανίζεται σε videos του TikTok θα τεθεί σε σίγαση και οι χρήστες που θέλουν να αντικαταστήσουν τα κομμάτια που έχουν αφαιρεθεί θα πρέπει να προτιμήσουν εναλλακτικές επιλογές από άλλες δισκογραφικές εταιρείες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*