Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To TikTok αναβαθμίστηκε με υποστήριξη για αναδιπλούμενα smartphones

*
Αν και αρκετά δημοφιλείς, οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης αργούν πολύ να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του hardware των φορητών συσκευών. Μόλις τον περασμένο Αύγουστο προστέθηκε υποστήριξη για αναδιπλούμενες συσκευές στο Instagram και κάτι αντίστοιχο έγινε τώρα με το TikTok.

Με το νεότερο update της εφαρμογής, το TikTok λειτουργεί καλύτερα σε αναδιπλούμενες συσκευές και η εταιρεία το αποκαλεί ως ολοκληρωτική αναβάθμιση. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να αναμένεται αναπαραγωγή videos με μεγαλύτερη ευκρίνεια, πιο εύκολη πλοήγηση στο περιεχόμενο και ίδια αποτελέσματα απεικόνισης είτε σε διάταξη πορτραίτου είτε τοπίου.


Η εφαρμογή συνεχίζει να προορίζεται για προβολή videos κυρίως σε portrait mode, όμως τουλάχιστο θα είναι δυνατό πλέον να χρησιμοποιηθεί και σε landscape, που είναι ο βασικός τρόπος θέασης σε αναδιπλούμενα και tablets. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Επίσης αυτό το ρημάδι το Dark Mode σε Android Smartphones θα το προσθέσουν ποτέ??
      Σε iphone υπάρχει κανινικά, αλλά σε Android Smartphone ακόμα τίποτα!!

*