Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το TikTok είναι η πρώτη εφαρμογή με έσοδα πάνω από $10 δισ.

*
Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση που παρουσιάζει το πόσα χρήματα ξόδεψε το κοινό σε εφαρμογές το 2023. Στην κορυφή όλων βρίσκεται το TikTok με $10 δισ. και είναι η πρώτη εφαρμογή που σπάει αυτό το φράγμα. Μπορεί κάποιοι να μην το περίμεναν, όμως το TikTok μπόρεσε να φτάσει σε αυτό το επίτευγμα λόγω του ότι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν χρήματα στους αγαπημένους τους δημιουργούς και streamers, ενώ η ανάλυση αναφέρεται και στο πως η πλατφόρμα βρήκε νέους τρόπους να έχει έσοδα.



Ακόμα. το δημοσίευμα δείχνει το ότι η δαπάνη για εφαρμογές έχει ξεπεράσει αυτή για video games. Οι χρήστες ξοδεύουν χρήματα για υπηρεσίες streaming services, για περιεχόμενο αλλά και σε εφαρμογές για ραντεβού. Όμως τα περισσότερα χρήματα προέρχονται από διαφημίσεις, δίχως αυτό να επισκιάζει τις εκπληκτικές επιδόσεις του TikTok.



Τέλος, το 2023 οι χρήστες πέρασαν ακόμα περισσότερο χρόνο έχοντας ως συντροφιά το smartphone τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*