Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Twitch αφαίρεσε αθώο Pokémon emote από streamer για δήθεν σεξουαλικό περιεχόμενο

*
Streamer του Twitch αποκαλύπτει ότι το custom Pokémon emote του αφαιρέθηκε από την πλατφόρμα λόγω σεξουαλικού περιεχομένου, παρά το γεγονός ότι είναι απλά ένα αθώο Bonsly. Η απάντηση που έλαβε ο Pokémon streamer SBCoop μέσω του X είναι ότι, το emote περιλαμβάνει "αναπαράσταση σεξουαλικού περιεχομένου ή γυμνού".

To Twitch έχει συγκεκριμένους και αυστηρούς κανονισμούς για τα guidelines. Όταν ένας streamer φτάσει σε Affiliate status, μπορεί να ανεβάσει τα δικά του emotes για να διαμορφώσει το κανάλι του, όμως αυτά πρέπει πρώτα να εγκριθούν από το εργαλείο του Twitch για Twitch. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν εκφράσεις μίσους, παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών, απειλές, βία και ασφαλώς σεξουαλικό περιεχόμενο. Όμως, εδώ πρόκειται για απλά ένα Bonsly, ένα Pokémon που μοιάζει με φυτό bonsai και έχει μια οπή ανάμεσα στα πόδια του για να φεύγει το νερό.

Σημειώνεται ότι το emote αποτελεί απευθείας αναφορά σε μια κάρτα Pokémon με το ίδιο Bonsly.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*