Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Twitch θέλει να βοηθήσει τους δημιουργούς του να αυξήσουν τα κέρδη και τους συνδρομητές τους

*
Ο Tom Verrilli, chief product officer του Twitch, ανακοίνωσε μερικές πολύ σημαντικές αλλαγές που έρχονται στην πλατφόρμα μέσα στο 2023.

Σύμφωνα με τον Verrilli, πρωταρχικός στόχος του Twitch είναι η εύρεση καινούργιων μέσων αύξησης κερδών και συνδρομητών για τους δημιουργούς του. Ένα από αυτά θα είναι το Sound Bites, ένα εργαλείο ηχητικών ειδοποιήσεων, με το οποίο το κοινό θα μπορεί να αλληλεπιδρά με τον εκάστοτε streamer, επί πληρωμή. Επιπλέον, το Twitch θα πειραματιστεί με τις χορηγίες καναλιών, με αποκλειστικά skins και clickable graphics – εφέ.

Εκτός αυτού, οι δημιουργοί της πλατφόρμας αναμένεται να αποκτήσουν τον έλεγχο των διαφημίσεων που εμφανίζονται στο κανάλι τους, τόσο ως προς τη διάρκειά τους, όσο και ως προς τον τρόπο με τον οποίο προβάλλονται. Επίσης, θα υπάρξουν αρκετά “μικρότερα” updates, όπως η προσθήκη του χαρακτηριστικού Guest Star, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα πιο… επαγγελματικών πολλαπλών streams.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε περισσότερα. Έως τότε, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή του Verrilli, μέσα από την οποία μιλά για τις αλλαγές που έρχονται στο Twitch εντός 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*