Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το video συγγνώμης μιας YouTuber έγινε hit σε κλώνο του Guitar Hero και ένας παίκτης πέτυχε το απόλυτο σκορ

Η Colleen Ballinger, γνωστή και ως η Miranda Sings από το YouTube, κατηγορείται για ακατάλληλη συμπεριφορά απέναντι σε ανήλικους fans της και αυτή δημοσίευσε ένα video συγγνώμης. Το εν λόγω video έγινε πολύ γρήγορα αντικείμενο συζήτησης, αφού η YouTuber επέλεξε να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τις απαγγέλλονται τραγουδώντας. Η Αμερικανίδα κωμικός φαίνεται πως… σύνθεσε ένα κομμάτι 10 λεπτών και το ερμήνευσε παίζοντας γιουκαλίλι.

Όπως ήταν λογικό, αυτό έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία δεκάδων memes, αλλά και για τη μεταφορά του κομματιού στο Clone Hero, ένα παιχνίδι – κλώνο του Guitar Hero. Τώρα, ένας άλλος YouTuber με το όνομα Alec “Acai” Castillo δημοσίευσε ένα video στο οποίο παίζει το συγκεκριμένο κομμάτι και πετυχαίνει το απόλυτο σκορ.

Κανείς δεν είναι σίγουρος για το πόσοι πείστηκαν από τη συγγνώμη της Ballinger, όμως το βέβαιο είναι πως το video της έχει κάθε λόγο να είναι viral.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*